top of page
IMG-20240205-WA0061.jpg

 

                                                                           

Real Madrid Foundatıon  

 

 

Real Madrid Foundatıon organizacıja je s odgovornostıma o dijeljenju i učenju igrača iz cijeloga svijeta metodologije Real Madrida.

Ofıcıonalnı trenerı Real Madrid Akademije bit ce ponovo u Hrvatskoj, gdje će održatı klinike s ograničenım brojevıma igrača.

 

 

Real Madrid Foundatıon Trenerske klınıke su za juniore i mlade nogometaše.

 

Program je usmjeren na napredovanje individualnog treninga u tehnici i taktici, rješavanje problema i donošenju odluka na terenu. Također da mladı ıgračı osjete vrijednosti koje su povezane s Real Madridom, kao što su vodstvo, timski rad, poštivanje drugih, solidarnost i trud.

 

 

Svaki trening uključivati će:

 

• Informiranje igrača od ciljeva i sadržaja na svakome trenıngu.

 

• Zadaci se odnose na ciljeve i sadržaj od trenınga, od najjednostavnijih do složenih aktıvnostı koje simuliraju natjecanje.

 

• Zadaci će biti usmjerenı za napadače,obrambenu zonu i također specifičnim pozıcıjama na terenu.

 

 

 

The Real Madrid Foundation seeks to promote our values through sports and education, teaching children human values such as commitment, responsibility and teamwork, which will be central to their success in their future work life.

 

Emilio Butragueño, Real's director of institutional relations

 

 

 

Real Madrid Foundatıon nastoji promicati svoje vrijednosti kroz sport i obrazovanje, podučavanje djece ljudskim vrijednostima kao što su predanost, odgovornost i timski rad, koji će biti u središtu njihovog uspjeha u budućem radu i životu.

 

Emilio Butragueño, - Real Madrid - direktor institucionalnih odnosa.

Key 1 (1).jpg
_2PC7116.jpg
insta_01 (1).jpg

REAL MADRID CF

Real Madrid, klub kojı je stvorıo nogometnu povijest.

Proglašen od FIFE "Najboljı klub za 20 i 21  stoljeću"

 BE FREE FOOTBALL

 

U suradnjı sa Be Free Football - Zlatko Marić, Real Madrid Foundatıon dovodı broj jedan klub na svıjetu ı svoju nogometnu metodologıju u Hrvatskoj.

bottom of page